Tänään aamulla nautittiin vain kevyt croisant-aamiainen, sillä suuntasimme ravintola Piemonteen jo klo 11. Lounaan jälkeen jatkettiin päiväkahville anopin luokse.
Lahjaksi sain itse askarrellun jääkaappimagneetin sekä valkoisen terassihortensian 💕
Huhtikuu mennä suhahti niin, että emme ehtineet EATFinland treffeille miehen kanssa. Nyt yhdistimme äitienpäivälounaan sekä EATFinland treffit ja kävimme hakemassa kuittauksen kirjaan.
Alkuruoaksi: parsaa, prosciuttoa & uppomuna
Pääruoaksi: karitsan ulkofilettä, belugalinssejä, valkoinen parsatomaattisalaatti & marsalakastiketta
Jälkiruokana: päärynä-ricottakakkua & suklaata.
Kolmastoista äitienpäiväni äitinä 💓
Annika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti