Minulla käynnistyi viimeinen vuosi, kun ikä alkaa numerolla neljä. Varsin nuoria sitä siis vielä ollaan 😉
Aikuisena ei synttäreitä tule kauheasti juhlittua, mutta tuo ensi vuoden merkkipäivä jo vähän mietityttää. En ole innokas järjestämään juhlia, mutta ikimuistoiselle matkalle haluaisin. Oman haasteensa tuohon vuoteen 2024 tuo myös se, että poika saavuttaa rippikouluiän. Jos minä saisin päättää, niin haluaisin lähteä parin viikon reissulle Kaliforniaan. Autolla liikkuen tutustua tuohon Amerikan länsirannikkoon. No tässä on aikaa kokonainen vuosi vielä miettiä mitä, missä, milloin!
Tämän kauniin kimpun sain perheen miehiltä.
Anoppi ilahdutti värikkäällä tulppaanikimpulla.
Meillä on mieheni kanssa syntymäpäivät lähekkäin näin maaliskuussa. Lauantai osui sopivasti synttäreittemme puoleenväliin, joten lähdettiin kahden juhlistamaan syntymäpäiviä ravintola Masuun.
Alkuu nautittiin ihanan raikkaat Ringo cocktailit.
Valitsimme menu Rokun, mutta vaihdoimme ensimmäisen ruokalajin
eli misokeiton lämpimään salaattiin.
Wokattu lämmin salaatti wakamesta, parsakaalista, tomaatista, chilistä ja maapähkinöistä, lisänä japaninmajoneesia.
Päivän sushi.
Jääretikkalastun päältä tarjoiltu mausteinen lohitartar, limemajoneesi, marinoitu punasipuli sekä kirjolohenmätiä.
Revittyä kanaa, kimchimajoneesia, yamitsuki-kurkkua ja yrttejä.
Lempeän mausteinen ja paahteinen indonesialainen pata, jossa suussa sulavaa naudankylkeä. Tarjoillaan riisin kera.
Suklaakakku, jossa klassinen makuyhdistelmä maailmalta: aasialaista hasselpähkinää, papualaista suklaata, vietnamilaista kahvia, japanilaista kirsikkaa.
Vuoden taas vanhempana ja monta kokemusta rikkaampana jatketaan elonpolulla...mitähän kivaa seuraavan mutkan takaa paljastuu?
Annika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti