perjantai 2. huhtikuuta 2021

Pääsiäisbrunssi

Pitkäperjantai käynnistyi meillä brunssilla. Täytyy tunnustaa, että olen juhlapyhinä innostunut noista brunsseista enemmän kuin varsinaisten juhlalounaiden tekemisestä. Minusta on kiva miettiä uusia reseptejä brunssille.


Aamuvarhaisella laitoin kerroskattilaan ohrapuuron porisemaan. Puuron kanssa nautittiin itsetehtyä omenasosetta.


Ihan uusi resepti minulle oli munakasjuustokakku, johon tuli keväistä parsaa. Tämä suolakeksi pohjainen kakku pääsi meillä jatkoon ja kasviksia siinä voi toki vaihdella kauden mukaan.



Näitä pikkusuolaisia vuohenjuustopestopatonkeja ei ole pitkään aikaan tullut tehtyä, mutta sopivat brunssille oikein kivasti.


Saaristolaisleipää ja katkarapusalaattia - toimii aina!


Brandypähkinäjuusto, viikunahillo sekä saksanpähkinät.


Jälkiruokapuolta edustivat: keltainen hedelmäsalaatti,


mansikat,


sekä croisantit lime curdilla.


Kattaukseen oli myös piilotettu jokaiselle pieni makea yllätys eli Kindermuna.


Alkuu nostettiin malja pääsiäiselle ja siihen sopi tietysti mimosat, sitten oli pressopannulla valmistettua kahvia ja pojalla kaakaota.


Olipa ihana nautiskella kaikessa rauhassa. Päivä jatkui rauhallisella oleilulla, pelailulla, lueskelulla...huomenna sitten taas aktiivisempaan tekemistä...ehkä?

Annika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti