...jonka suoritimme tänään makumatkana viikinkiravintola Haraldissa. Saimme mieheni kanssa maaliskuussa yhteisenä syntymäpäivälahjana lahjakortin (=oravannahkoja) Haraldiin. Kulunut viikko sisälsi melkoisesti kaikenlaista ei niin mukavaa, joten tämä kiva juttu oli hyvä nollaus viikon tapahtumille.
Valitsimme mieheni kanssa tuon Knuut Suuren menun pienin muutoksin. Mieheni nautti alkukeittoksi sienikeiton ja minä taas tein vaihdokin jälkiruokaan, kun kerran oli suklaakakkuakin saatavilla... Mustikkamoussella koristettua, suussa sulavaa suklaakaakkua, karamellisoituja pekaanipähkinöitä ja kuivattua vadelmaa, valkosuklaalunta sekä vadelmakastia. Poika söi lastenlistalta Aifurin lammassärää tikkuperunoilla ja jälkiruokana lätyn suklaajäätelöllä.
Alkuun tarjoiltiin nakerrettavaksi kovaa ruisvarrasleipää sekä sulatettua voita.
Jäämeren rapukeitto
Aifurin lammassärää
Nokipannukahvit
Iirien neidon suklaakaakkua
Kyllä nyt jaksaa purjehtia kohti uusia seikkailuja...
Nauttikaa kaikki aurinkoisesta lauantaista! Ensi viikolla saattaa taas olla talvi...hmm...ei kiva!
Annika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti