sunnuntai 15. huhtikuuta 2018

Baareja & putiikkeja

Eilen oli jälleen aika ystäväni kanssa nauttia kaikesta kauniista ja herkullisesta hyvässä seurassa. Ja vielä tuo keväinen sää suosi meitä, niin että terassikausikin tuli avattua.


Päivämme alkoi 10 jäljistä bistro Venlasta, jossa nautittiin kuohuvaa sekä kakkua. Voiko päivä paremmin alkaa?

Tutustu bistro Venlan valikoimiin klikkaamalla tästä


Siitä matkamme jatkuin Tallipihalle, jossa on ihania pieniä putiikkeja. Toki sielläkin täytyi nauttia yksi virkistävä juoma.

Tutustu Tallipihaan klikkaamalla tästä

Tallipihalta suuntasimme Finlaysonin alueelle ja siellä minun suosikki vaateputiikkiin eli By Piasiin. Tällä kertaa en ostanut mitään, mutta valikoimaa varmasti tulee taas tutkittua myös verkossa eli kurkkaa klikkaamalla tästä

Matkamme jatkui Keskustorin halki poiketen käsityöläisten Villiluumu putiikissa klik  sekä ihanassa sisustusliike Katriinassa klik 


Jo olikin aika kostuttaa katupölyn kuivattamaa kurkkua. Ravintola Hullu poron terassilla nautittiin auringosta ja haaveiltiin kesästä....tuntui jo kovin kesäiseltä!

Pikku pyörähdys Koskikeskuksessa ja sitten sukellus ihanan retrohenkiseen pikku putiikkiin. Tätä Forget me not nimistä putiikkia ei kyllä varmasti unohda, kurkkaa lisää klikkaamalla tästä

Syömään suunnittelimme menevämme meille uuteen paikkaan. Bistro 14 kuulosti oikein houkuttavalta. Ja varmasti se sitä onkin, mutta koska emme halunneet sitoa itseämme aikatauluihin, emme myöskään tehneet pöytävarausta ja siten emme mahtuneet tuonne pieneen ravintolaan (tällä kertaa). Ravintolaan suunnattiin siinä kohtaa, kun nälkä jo vaivasi niin pakkohan sitä oli jälleen päätyä Masuun. Se kun oli lähellä ja siellä kun on taatusti hyvää ruokaa. Ja niin oli nytkin! Palvelukin oli jälleen aivan loistavaa. Nyt emme valinneet valmista menua, vaan valitsimme itse listalta alku-, pää-, sekä jälkiruuan.

Tässä minun valintani:

alkuruoaksi: sushia - uppopaistettua ravunpyrstöä, avotulella grillattua lohta, Masun boss-kastiketta sekä chiliä.


pääruoaksi: MA HOR - mureaksi haudutettua possunposkea seesami-tamarindi-kastikkeella glaseerattuna. Lisäksi vielä wokattuja rapuja, maapähkinöitä, ananasta, korianteria ja paahdettua sipulia sekä lisukkeena riisiä.


jälkiruoaksi: peanut butter pudding - kuuma ja suussasulava maapähkinävoikakku, karamellisoituja suolapähkinöitä sekä ruskistetulla voilla maustettua jäätelöä.

Vatsat pinkeinä pyörähdettiin takaisin aurinkoiselle Hämeenkadulle. Mielessä oli vielä yhdet juomat terassilla, mutta ennen  sitä täytyi hiukan liikkua eli tehdä tilaa vatsaan. Suunnattiin Hulluille päiville. Kumpikaan meistä ei ole tuon tapahtuman fani, koska siellä on yleensä sietämättömät ruuhkat. Aurinkoisena lauantai iltana oli yllättävänkin väljää...matkaan tarttui kosmetiikkaa sekä pojalle kumisaappaat.

Mukava päivä päättyi viimeisiin juomiin Cafe Europan terassilla. klik 

Nauttikaa keväästä!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti