sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Masussa...

...masu täyteen. Olimme eilen mieheni kanssa herkuttelemassa oikein pitkän kaavan mukaan. Paikka oli entuudestaan tuttu ja täällä blogissakin jo aiemminkin mainittu Masu eli aasialaistyylinen ravintola. Valitsimme jälleen valmiin menun, johon kuului 8 ruokalajia ja aikaa tähän nautiskeluun kului lähes kolme tuntia.

Pääset nyt silmillä syömään sen mitä eilen maistelimme...Tältä näyttää menu nimeltä NAGAI


Aloitimme tietysti lasillisella kuohuvaa - tällä kertaa oikein samppanjaa.


Herkullinen misokeitto tofulla ja kevätsipulilla höystettynä.


Herkullinen salaatti broccolista, tomaatista, chilistä ja marinoidusta merilevästä.


Funkysti maustettu raakalihatartar, riisiviinietikka, valkosipulia ja soijaa.


Paistettua kampasimpukkaa, paksoita, seesamiöljyä ja vihreää currya.


Päivän sushi.


Tummaksi paahdettuja ja glaseerattuja tulisen meheviä porsaan ribsejä, soijakaramellia ja mustaa riisiviinietikkaa.


Meheväksi grillattua ylikypsää karitsanpotkaa valkosipulissa, inkiväärissä ja curryssa marinoituna lisäkkeenä riisiä.


Vihreästä matcha-teestä valmistettua pannacottaa, eksoottista hedelmäsalaattia sekä ananassorbettia lisänä kupillinen kahvia.

Makumaailma oli loistava. Vain pääruuan karitsanpotka oli yllättävän mieto, mutta siinäkin kastike oli erittäin hyvä. Jälkiruoan kirpeys, keveys ja viileys oli ihana päätös aterialle. Suosittelen edelleen tätä aikuisille sopivaa ruokapaikkaa Tampereen Hämeenkadulla. Tutustu Masun ruokalistoihin klikkaamalla tästä


Leppoisaa sunnuntaita!

Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti